Classic comfort

Overnacht jij binnenkort in 
deze nieuwe hotelkamer? 

 

 

 

 

Nieuwe Classic Comfort hotelkamers geopend  

Een fantastische ontwikkeling in Preston Palace: beide vleugels van de derde etage hebben een frisse update gekregen. Alle voormalige Classic hotelkamers zijn getransformeerd naar het nieuwe kamertype Classic Comfort. 

Deze vernieuwingen omvatten onder meer een moderne badkamer, bedden met nieuwe toppers en matrassen en een geheel nieuw interieur. De Classic Comfort hotelkamer is beschikbaar met of zonder balkon. Bij elke stap van deze vernieuwing heeft het welzijn en comfort van de gasten centraal gestaan. 

In samenwerking met zowel interne afdelingen als externe partners is er zorgvuldig gewerkt om deze nieuwe accommodaties efficiƫnt te realiseren. Een bijzonder goed geslaagde uitdaging in ons succesvolle 24-uurs bedrijf, waar met trots een gemiddelde kamerbezetting van 96% wordt behouden.

In ons All-in Family Resort zijn wij  voortdurend bezig met het doorvoeren van duurzame innovaties. De volgende vernieuwing is reeds ingezet: de Classic kamers op de tweede etage worden nu ook gefaseerd omgetoverd tot nieuwe Classic Comfort kamers. 

 Preston Palace is een uniek all-inclusive resort in Almelo, dat zich richt op het bieden van een onvergetelijke ervaring met uitstekende service en faciliteiten voor de families. Jaarlijks worden er 250.000 hotelgasten en 230.000 gasten voor een dagje uit, zwemparadijs- of kermisbezoek ontvangen. 

Het geheim van dit succes? Vanzelfsprekend de royale all-inclusive formule, de kenmerkende Twentse gastvrijheid en het feit dat bij de vele vernieuwingen altijd de wens van de gast doorslaggevend is.  

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe kamertype? Neem hier een kijkje en wij hopen je snel te mogen verwelkomen om deze mooie vernieuwing zelf te ervaren in Preston Palace.