6d517ff5-7f19-4a58-a05f-f14ba858f1ea

Preston Palace Almelo Allee met recordaantal deelnemers

'Dit is perfect verlopen!'

Als hoofdsponsor zijn wij trots op deze geslaagde 9e editie van de Preston Palace Almelo Allee Run. Trots op de organisatie met vele vrijwilligers, trots op alle deelnemers en trots op de groei van ons sportieve event.

Prachtige prestaties
Zondag 15 september 2024 was een dag met ideale weersomstandigheden. Op het bosrijke parcours rondom de Gravenallee werden alle lopers uitgedaagd om het allerbeste uit zichzelf te halen. De prachtige prestaties van iedereen op zijn eigen niveau, maar vooral door het plezier is het een editie geworden om niet snel te vergeten.

Groot sportief evenement
De Preston Palace Almelo Allee run is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot sportief Almeloos evenement waarbij het aantal deelnemers elk jaar toeneemt. Dit komt mede doordat de Preston Palace Almelo Allee een laagdrempelig evenement is waar vrijwel iedereen aan kan deelnemen. Door gezamenlijk met vrienden, collega’s of loopmaatjes te trainen wordt het nóg leuker.

Fysieke en mentale gezondheid 
Samen met AAV SISU hebben wij ons tot doel gesteld zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Hardlopen op welk niveau dan ook, draagt namelijk bij aan een optimale fysieke en mentale gezondheid. Ter voorbereiding is er in juni gestart met de clinic "The way to Allee", dit jaar met ruim 30 deelnemers en stonden er op zondag 15 september bijna 500 deelnemers aan de start!

Op naar 2025
Het is geweldig dat wij zoveel mensen enthousiast hebben mogen maken om sportief bezig te zijn. We hopen volgend jaar nog meer deelnemers te mogen verwelkomen bij de Preston Palace Almelo Allee!