img-6199

"Voor iedereen die nog twijfelt: gewoon doen!"

Een must-read: het interview met Diego

Maak kennis met onze collega Diego van de afdeling Horeca. Hij deelt zijn ervaringen en vertelt waarom werken bij Preston Palace zo leuk en afwisselend is.

Even voorstellen

"Mijn naam is Diego, ik ben 20 jaar oud en geboren en getogen in Almelo. Binnen Preston Palace werk ik in de horeca en sinds kort ben ik ook inwerker op bediening. Dit betekent dat ik nieuwe collega's begeleid en hen de kneepjes van het vak leer."

Een gemiddelde werkdag bij Preston Palace

"Persoonlijk kom ik altijd een kwartier eerder om rustig in de kantine te zitten en mij voor te bereiden op mijn dienst. Zodra de dienst begint, ga ik aan de slag. In de à la carte restaurants en het Ribbleton krijg je een specifieke werkplek toegewezen waar je die dag verantwoordelijk voor bent. Geen enkele dag is hetzelfde: je hebt telkens te maken met andere gasten, collega's en leidinggevenden, wat het werk enorm afwisselend maakt."

Afwisseling in horecawerkzaamheden

"Mijn werkzaamheden bestaan uit tafels afruimen, achter de bar staan en uiteraard het beantwoorden van vragen van gasten. Gasten kunnen bij mij terecht voor informatie over activiteiten, locaties en andere praktische zaken binnen Preston Palace. Wat betreft de werkplekken is er veel variatie: de ene dag werk ik in een restaurant en de volgende sta ik achter de bar in de barstraat. Soms ben je een paar dagen achter elkaar op dezelfde plek, maar doordat je telkens andere gasten en collega’s hebt, blijft het werk dynamisch en uitdagend."

Salaris en extra voordelen

"Ik vind dat het werken bij Preston Palace erg goed verdient, zeker vergeleken met mijn vorige baan. Bovendien zijn de werktijden flexibel en kun je langere diensten draaien als je dat wilt. Naast een goed salaris zijn er tal van extra’s, zoals personeelsfeesten die meerdere keren per jaar worden georganiseerd. Alles is gratis, en er zijn zelfs lotingen waarbij je grote prijzen kunt winnen. Daarnaast deel je mee in de fooienpot. En tijdens feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw krijg je bovendien kortingsbonnen en een royaal kerstpakket."

Werk en privé: goed te combineren

"Het werken bij Preston Palace is goed te combineren met andere verplichtingen. Ik studeer zelf Commerciële Economie aan het HBO in Zwolle en merk dat het makkelijk te plannen is naast mijn studie en hobby’s. Dankzij de flexibele roosters kun je werk en privé goed in balans houden."

Een fijne werksfeer en gezellig team

"De sfeer binnen het team is fantastisch. Vanaf mijn eerste werkdag werd ik hartelijk ontvangen en voelde ik me meteen welkom. Wat werken bij Preston Palace zo leuk maakt? Het team, de werkzaamheden en de gezellige gasten. Iedereen helpt elkaar en dat maakt het werk nóg leuker."

Diensten en flexibiliteit

"Bij Preston Palace heb je veel verschillende diensten: ochtend, middag, avond, doordeweeks en in het weekend. De werktijden zijn flexibel, maar je moet wel ongeveer een maand van tevoren je beschikbaarheid doorgeven. Wil je van dienst ruilen? Dat kan eenvoudig via de planners. Op de dag zelf ruilen kan ook, door contact op te nemen met de Duty Manager of een Floor Manager op de werkvloer."

Solliciteren en doorgroeien

"Solliciteren bij Preston Palace is eenvoudig, en als je gemotiveerd bent, kun je hier alles leren. Ik ben zelf vanuit een supermarkt overgestapt naar de horeca en voelde me direct op mijn plek. Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden, zoals Shiftleader, Floor Manager of Duty Manager, maar je moet daar wel moeite voor doen."

"Twijfel je nog om te solliciteren? Mijn advies: gewoon doen! Ik heb zelf twee jaar getwijfeld of Horeca iets voor mij was en besloot het uiteindelijk gewoon te proberen. Nu weet ik dat het perfect bij mij past. Dus wie weet, misschien is dit ook wel dé baan voor jou."

 Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een WhatsApp bericht naar 06-52644733.