Dinerkaart Silverado Bistro
V = vegetarisch of vegetarisch mogelijk.
* Deze menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen.
* Voor een diner in Silverado Bistro geldt een toeslag van €17,50 (bovenop een hotel-, dag- of avondarrangement).
Koude voorgerechten
- Ensalada de Salmón: Dungesneden gerookte zalmfilet geserveerd met avocadosalade
- Carpaccio Mexicano: Dungesneden gerookte runderbiefstuk geserveerd met pecannoten en gegrilde Padrón mayonaise
- Tortilla de Queso de Cabra (V): Tortilla gevuld met geitenkaas en Pico de Gallo
Warme voorgerechten
Gerechten
- Tortilla de Pato Crujiente: Tortilla met krokante eend, geserveerd met ananas salsa en sla
- Camarones Fritos: Gebakken gamba’s geserveerd met mango-habanero salsa en gemengde sla
- Empanada (V): Empanada met manchego, Pico de Gallo en Mesclun sla
Soepen
- Sopa de Langosta: Kreeftensoep geserveerd met garnalen en bosui
- Sopa de Maíz (V): Mexicaanse maïssoep geserveerd met gerookte paprikapoeder
Hoofdgerechten
- Entrecote Añejo Seco: Gegrilde entrecote uit de dry aged kast* geserveerd met geroosterde knoflookboter
- Ojo de Bife: Gegrilde ribeye geserveerd met Padrón pepersaus
- Bacalao: Kabeljauw uit de oven geserveerd met chorizo, cassave en knoflook-limoen marinade
- Mezclado Parrilla: Mixed grill van runder picanha, Secreto Ibérico** en kipdijfilet, geserveerd met chimichurri
- Costillas de Res: Beef back ribs geserveerd met Chipotle salsa
- Filete de Salmón: Gegrilde zalmfilet geserveerd met gamba’s en mango
- Burrito Vegetariano (V): Burrito geserveerd met vegetarisch gehakt en gemengde bonen
- Albóndigas Vegetarianas (V): Vegetarische balletjes geserveerd met tomatensaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituur.
*Dry aged
Net als rode wijn verbetert vlees door het te laten rijpen. Bij dry ageing wordt het vlees minimaal 21 dagen aan het bot in een speciale kast gerijpt, waardoor vocht verdampt en het spierweefsel door natuurlijke enzymen wordt afgebroken, wat resulteert in een geconcentreerde smaak en een heerlijke malsheid.
** Secreto Ibérico
Secreto Ibérico is het best bewaarde geheim van het Iberico varken. Het vlees is waanzinnig dooraderd met vet en zit ramvol smaak vanwege de kilo’s eikels die het Iberico varken in de herfst dagelijks eet.
Desserts
- Caipirinha Congelada: Limoen sorbetijs geserveerd met munt, en de Braziliaanse rum Cachaça
- Mousse de Chocolate: Luchtige chocolademousse met Kahlúa
- Pastel de Pecanas: Pecantaart met karamel geserveerd met mokka-ijs
- Helado con Chocolate: Vanille-ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom
- Pan de Plátano: Bananenbrood geserveerd met vanille-ijs en karamelsaus
Kindermenu
Voorgerechten
- Tortilla de Pollo: Tortilla geserveerd met stukjes kip en maïs
- Sopa de Maíz (V): Mexicaanse maïssoep
Hoofdgerechten
- Pollo a la Parrilla: Gegrilde kipdijfilet geserveerd met barbecuesaus en friet
- Nuggets de Pollo: Kipnuggets geserveerd met friet en appelmoes
- Albóndigas Vegetarianas (V): Vegetarische balletjes met tomatensaus geserveerd met friet
Dessert
- Helado para Niños: Twee bolletjes ijs geserveerd met een traktatie
Speciaal dieet?
Heb je speciale dieetvereisten, allergieën of religieuze overtuigingen? Onze manager en chef-kok staan tot je beschikking om jouw vragen te beantwoorden en jouw behoeften te bespreken.
Geef jouw dieetwensen voorafgaand aan uw verblijf door aan de afdeling Reserveringen via 0546-542121 of reserveringen@prestonpalace.nl bij het maken van de boeking.
Meld je, tijdens uw verblijf, ook even bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met uw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor je.
Bijzonderheden
- Je dient vooraf te reserveren via de Preston Palace App.
- Kom op de vooraf gereserveerde tijd.
- Op basis van beschikbaarheid.